понеділок, 23 жовтня 2017 р.


У селі Рогізне підвели підсумки проекту


Активна громада села Рогізне пожинає плоди успіху від втілення в життя неординарного проекту, який зміг об’єднати навколо себе церкву, бібліотеку, громадську організацію та молодь села. Таке в районі відбулось чи не вперше!
З червня по жовтень 2017 року проводилися масові заходи: зустріч з отцем Віталієм «Духовне виховання дітей», малюнок на асфальті «Мої мрії», майстер клас з вишивки «Мій Ангел-охоронець», спортивні змагання «Хто спритніший», духовні читання «Сходинки до джерела», майстер клас «Голуб миру», змагання з шашок та шахів, вікторина «Юні знавці Біблії».
12 жовтня відбулась фінальна зустріч ініціаторів проекту «Церква – назустріч дітям», під час якої підсумували зроблене та побудували плани на майбутнє. Адже зрозуміло одне – зупинятись на досягнутому не можна, потрібно продовжувати укріплювати громаду, працювати над соціально-культурним розвитком Рогізного.

А реалізовували проект бібліотекар публічно-шкільної бібліотеки села Рогізне Марія Гах, настоятель церкви Різдва Пресвятої Богородиці УПЦ КП отець Віталій Возний, голова громадської організації «Сприяння розвитку села» Сергій Щербатюк, молодіжні активісти Сергій Зажицький, Ольга Щербатюк, Володимир та Наталія Лічевські.


Немає коментарів:

Дописати коментар