четвер, 10 серпня 2017 р.

Церква – назустріч дітям




   Від першої хвилі свого народження дитина вирушає у чудову подорож життя і мандрує неповторними дорогами дитинства. А чи знаєте ви, що на цій дорозі життя поряд з тобою повсякчас є той, хто ніколи тебе не покине, не зрадить, не відвернеться у складну мить? Бог завжди з тобою!
     З такими словами розпочалася бесіда «Духовне виховання дітей» яку провів отець Віталій Возний Української Православної церкви Пресвятої Богородиці села Рогізне спільно з бібліотекарем публічно – шкільної бібліотеки села Рогізне Марією Гах в рамках проекту «Церква - назустріч дітям».

  Отець Віталій розповів дітям біблійні історії, навчив молитву  промовляючи яку кожного дня  зустрічатимешся з Господом. Адже молитви на різні потреби допоможуть висловити своє прохання,подяку, турботу чи радість перед Богом. Для дітей були закуплені книги: «Молитовник дитини», «Десять Божих Заповідей», «Біблія для дітей», «Біблійні історії для дітей», «Велика книжка монастирі, лаври, храми України для маленьких патріотів». Захід було проведено за фінансової підтримки благодійної організації «Львівська Освітня Фундація».

Немає коментарів:

Дописати коментар